Veličanstven doček

Suarez se vratio kući

"Moramo se boriti za trofeje. Uvjeren sam da ako budemo radili dobro možemo osvojiti prvenstvo Urugvaja, Urugvajski kup i Južnoamerički kup. Moramo se usredotočiti na igranje nogometa i uživanje" poručio je Surez
Sport / Nogomet | 01. 08. 2022. u 13:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imao je samo 18 godina kada je počela njegova karijera u Nacionalnu iz Montevidea. Igrao je jednu sezonu, upisao 27 nastupa i zabio 10 golova. Nizozemski Groningen je bio sljedeća stanica, pa onda velika karijera građena u Ajaxu, Liverpoolu, Barceloni i Atletico Madridu. Najbolji strijelac u povijesti urugvajske reprezentacije sa 68 pogodaka na kraju se vratio kući.

Nakon što je potpisao ugovor na peti mjeseci na Nacionalom. Doček je bio fenomenalan. Na stadionu su ga dočekale ispunjene tribine i velike ovacije. Čak je puštena i poruka Lea Messija.

" Znam koliko ti je važno da budeš u Nacionalu, da se vratiš kući, u svoju zemlju nakon toliko vremena. Želim ti sve najbolje. Sada ću morati pratiti rezultate Nacionala" rekao je Argentinac.

Iako ga je navodno nedavno zvala Monza, a prethodno je odbijao ponude Boce Juniors i River Platea, čini se da su emocije proradile i 35-godišnjak se odlučio vratiti u klub nakon 16 godina.

"Sada želim uzvratiti ovu ljubav na terenu sa svojim suigračima. Došao sam jer želim pobjeđivati. Moramo se boriti za trofeje. Uvjeren sam da ako budemo radili dobro možemo osvojiti prvenstvo Urugvaja, Urugvajski kup i Južnoamerički kup. Moramo se usredotočiti na igranje nogometa i uživanje" poručio je Surez koji želi ostati u što boljoj formi prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Video: Navijači dočekali Suareza 

.

Kopirati
Drag cursor here to close