'Mostarsko srce'

'Studenti' osvojili turnir 'Mostarsko srce'

Sport / Nogomet | 18. 05. 2012. u 21:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostarskom Kantarevcu večeras je okončan humanitarni malonogometni turnir 'Mostarsko srce' koji je trajao proteklih tjedan dana. Na turniru je nastupilo 12 ekipa koje su ostvarile znatne uspjehe. Mi ćemo izdvojiti utakmice za treće i prvo mjesto.

U utakmici za treće mjesto sastale su se momčadi Aluminija i MUP-a HNŽ, a konačan rezultat je glasio 1-3 u korist ekipe MUP-a. U finalu turnira snage su odmjerile momčadi Univerziteta 'Džemal Bijedić' i RMC 'dr. Safet Mujić'. Daleko bolju igru pokazali su igrači Univerziteta koji su protivnika nadigrali rezultatom 10-3.

Na kraju večeri uručene su zahvalnice i pehari. Za najboljeg igrača proglašen je Anel Zećo (RMC 'dr. Safet Mujić'), najboljim golmanom proglašen je Marin Raič (Elektroprivreda HZHB), dok je za najboljeg strijelca proglašen Dado Pudar (MUP HNŽ).

Također ovom prilikom uručeni su donacijski čekovi za obitelj Andija Milasa, Udrugu za oboljele od Down sindroma HNŽ (za Antu Marića), Udrugu oboljelih od limfoma i leukemije 'Zagrljaj' Mostar, te za rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama 'Sveta obitelj' Mostar.

Rukovodstvo Sportskog saveza Grada Mostara u čijoj je organizaciji i održan ovaj turnir zahvalio se sudionicima turnira, te BH Telecomu koju je bio pokrovitelj istog. Svojim prisustvom završnicu turnira uljepšale su i Mostarske mažoretkinje.

Kopirati
Drag cursor here to close