Post derbi teme

Stojkić: Zastavicu Veleža nisam dobio, kamoli da ju je netko bacio u šolju

"Prije početka utakmice na centru sam se rukovao s kapetanom Veleža Adnanom Bobićem i njemu dao našu zastavicu dok on meni nije dao ništa. Osobno, tu zastavicu nisam vidio poslije u svlačionici ni bilo gdje ...'', rekao je Stojkić.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2019. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvenim mrežama u posljednjih nekoliko sati poput požara se proširila vijest ili informacija da je nakon gradskog derbija u svlačionici u kojoj je boravio HŠK Zrinjski pronađena zastavica FK Velež nigdje drugo do u WC šolji.

Kako to bude i kako je to običaj kod nas loše stvari i loše vijesti šire se velikom brzinom, no čini se da bi istina mogla biti nešto drukčija, tj. da bi informacija koja se širi internetom u biti ništa drugo do - dezinformacija.

Kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić za SportSport.ba kazao je:

"Iznenađen sam s ovim, jer iskreno o ovom ne znam ništa", rekao je Stojkić.

"Prije početka utakmice na centru sam se rukovao s kapetanom Veleža Adnanom Bobićem i njemu dao našu zastavicu dok on meni nije dao ništa. Osobno, tu zastavicu nisam vidio poslije u svlačionici ni bilo gdje, bio sam previše koncentriran na derbi i ishod. Mogu reći da je na terenu među nama bilo sve korektno, igralo se muški, s te strane je bilo sve u najboljem redu. Mislim da između nas ipak postoji taj neki respekt i kodeks koji nam ne dozvoljava da razmišljamo na taj način. Za nas utakmica traje 90 minuta, ni prije toga a ni poslije nema više ničega osim tog poštovanja, jer na kraju krajeva, svi za kruh zarađujemo radeći istu stvar", rekao je kapetan Plemića.

Uostalom, riječi kapetana Zrinjskog može potvrditi i video snimak na kojem se vidi rukovanje dva kapetana, kao i to da Adnan Bobić Stojkiću nije dao ništa.

Navikli smo da oko mostarskog derbija uvijek ima stvari o kojima se priča mimo nogometa, no čini se da je ovo jedan od neuspjelih pokušaja da se od ničeg napravi nešto te da se baci ljaga ponajprije na utakmicu koja je, kako je i sam Stojkić rekao, ali i svi ostali akteri iz oba kluba prošla izuzetno korektno i džentlmenski, navodi SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close