Zrinjski u neizvjesnosti

Stojkić: Tko god bude trener, moramo što prije izići iz rupe

Sport / Nogomet | 23. 03. 2017. u 08:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski ni jučer nije dobio trenera, a nije sigrno hoće li i danas. Dok čelništvo u pozadini traga za nasljednikom Ivice Barbarića, igrači treniraju u Međugorju i čekaju...

“Tko god dođe na mjesto novog trenera, mi se što prije moramo vratiti dobrim igrama i pobjedama, rekao je za Dnevni list kapetan Pero Stojkić.

“Normalno da je velika odgovornost na nama igračima što je došlo do ove krize, najveća…, jer mi igramo. Ali sami smo krivi što smo to dozvolili. Ne znam što bih rekao, dosta toga ne štima.”

“Ne igramo našu prepoznatljivu igru iz prvog dijela prvenstva, nema nas u završnici…, puno toga nedostaje. Srećom nastupila je reprezentativna pauza pa ćemo imati nešto više vremena reorganizirati se”, dodao je glavni Plemić na terenu.

Nije se složio da je kriza počeka krajem jeseni kada je izgubljena velika bdovna prednost.

“Ne bih ja na to tako gledao. Ipak je bila i duga pauza, imali smo vremena, ali eto opet smo ovog proljeća upali u crnu rupu. Ponavljam, nema nam druge nego skupiti glave, jer u Ligi za prvaka svaka će utakmica biti derbi.”

Zrinjski će Ligu za prvaka otvoriti vezanim domaćim utakmicama protiv Krupe i drugoplasiranog Željezničara koji je na samo bod zaostatka.

Kopirati
Drag cursor here to close