Zrinjski

Stojanović uoči Slobode: Naučili smo rušiti neugodne tradicije

Sport / Nogomet | 17. 11. 2016. u 07:50 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će prvu od tri preostale utakmice do kraja godine odraditi u Tuzli, gdje je na tri posljednja gostovanja poražen, a upravo je to podatak koji Mostarce poprilično motivira.

“Ovih smo zadnjih nekoliko sezona srušili dosta tih neugodnih tradicija, na Grbavici, na Koševu, tako da ćemo si i ovog puta to postaviti za cilj, da se riješimo tog bremena”, rekao je za Dnevni list ljevi bočni Danijel Stojanović.

“Dobro smo igrali te utakmice, ali uvijek je nedostajalo sreće. Evo, recimo prošle sezone u Tuzli smo primili gol s centra (zabio Zajko Zeba, op. a.). Ali zato smo u dva zadnja duela s njima u Mostaru zasluženo slavili, nije ostalo upitnika”, dodao je.

Za Slobodu kaža da nije ona ruševina od momčadi iz perioda kada je klub tresla kriza na svim razinama...

“Uspjeli su se s novim trenerom posložit nakon turbulentnog razdoblja. Ne daju, nit primaju puno golova, tako da očekujem tvrdu utakmicu. Ne znam hoćete li se složiti, ali mi smo do sada ovo što smo igrali odradili dosta superiorno. Sada smo o sebi stvorili takvu sliku da ne možemo nigdje krenuti najavljujući remi. U svakoj utakmici idemo na pobjedu, a tako će biti i u Tuzli.”

Sloboda je kaže opasna, a jedno ime posebno je istaknuo...

“Ako bih izdvajao jednog igrača, to je onda svakako Sulejman Krpić. Iskorištava prilike i poluprilike, u dosta je utakmica u kojima ih nije išlo upravo on donio bodove. Imaju i opasna krila, generalno su opasna ekipa i po meni siguran sudionik Lige za prvaka.”

Gledajući unaprijed prema kompletnom rasporedu do kraja godine, Stojanović je istaknuo kako bi bilo dobro napraviiti što veću razliku u odnosu na rivale...

“Cilj nam je skupiti što više bodova, što se više odlijepiti da nam bude lakše na proljeće. Jer uvijek se za vrijeme zimske pauze sve ekipe konsolidiraju pa je bolje imati što veću zalihu, posebno u slučaju krize.”

 

Kopirati
Drag cursor here to close