Problemi

Što se događa s Messijem?

Messi jeste u svojoj karijeri imao problema s ozljedama, ali ne u ovakvoj mjeri.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2019. u 10:10 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri utakmice, ukupno 120 minuta na terenu je proveo Lionel Messi ove sezone. Nikada manje. Prvo je ljetos propustio turneju po Americi, nakon toga i utakmice na otvaranju sezone u Bilbau te protiv Betisa.

Priliku je dobio u Dortmundu, ali tek posljednjih pola sata, tek nešto malo više minuta je dobio u domaćem prvenstvu protiv Granade, odnosno Villarreala u posljednjem kolu. Tek po 45. I sada je opet ozlijeđen. Nikada gori početak sezone.

Utorak je na svom Camp Nou prvi put uopće bio starter ove sezone. Međutim, već nakon pola sata igre je tražio pomoć liječnika, uspio je odraditi poluvrijeme. Ovaj put je problem bio unutarnji dio lijevog bedra. Iako nije službeno potvrđeno koliko će Messi ovaj put izbivati s terena, izvjesno je kako ga neće biti protiv Getafea u prvenstvu te da preskače Inter u Ligi prvaka.

Messi jeste u svojoj karijeri imao problema s ozljedama, ali ne u ovakvoj mjeri. Još tamo u sezoni 2006./2007., zbog loma prsta lijeve nove na terenu nije bio čak 87 dana, sezonu ranije Argentinac je bio izvan terena 70 dana. Nešto duže razdoblje izvan terena je imao u razdoblju od 2013. do 2016. godine, jednom 51 dan, drugi put 56.

Mnogi se naravno pitaju, što se događa s Messijem na početku sezone?

Novopečeni dobitnik FIFA-ine nagrade za najboljeg igrača svijeta je priznao nakon ceremonije proglašenja. ''Još uvijek nisam pravi. Izvan terena sam mjesec dana, nisam u pravom ritmu. Nedostaje mi utakmica''.

Istovremeno, nakon utakmice s Villarrealom, Ernesto Valverde je istaknuo činjenicu kako je Messi zamijenjen u toj utakmici iz predostrožnosti, međutim kako stvari stoji, u Barceloni su itekako zabrinuti, ponajviše zbog nove terapije i samo reakcije Messijevog tijela.

Kopirati
Drag cursor here to close