Bez dlake na jeziku

Štimac: Sliškoviću je važnija kladionica od treninga, igrači su došli i tražili da ga smijenimo!

"Pa on je sad i sa Zrinjskim prvi, a klub već dva mjeseca traži novog trenera! I budali dosta... Volim ga i ja, ali nemojmo paušalno ocjenjivati stvari", kazao je Štimac.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2018. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Štimac nakon azijske avanture, u Splitu nadoknađuje vrijeme s obitelji i čeka ponude.

U intervjuu za emisiju Sport nedjeljom, urednik i voditelj Ante Breko izrešetao ga je o svim aktualnim temama, a Štimac je bez dlake na jeziku odgovarao o Hajduku, hrvatskoj reprezentaciji, a posebno je opleo po Blažu Sliškoviću, prenosi Goal.com.

Baka je, naime, sudski tužio Hajduk i dan danas ne miri se s tim kako je dobio otkaz osam kola prije kraja prvenstva 2004./05., kako bi se, kako tvrdi, naslovom prvaka okitio Štimac.

"Blaž Slišković nije smijenjen u Hajduku radi Štimca ni Grgića, njega su smijenili igrači koje je trenirao! On se treba preispitati zašto je tako. Blaž je najgori za samoga sebe, a najviše za one koji ovise o njemu i njegovom radu. Mi smo samo bili odgovorni i shvatili da ne može ostati na klupi jer ne bismo postali prvaci! Iako smo imali prednost, iako Dinamo uopće nije bio u Ligi za prvaka."

"Bilo je osam kola do kraja, plus kup. Imao je Kranjčara, Leku, Vejića, Neretljaka... ti igrači su došli u naš ured i tražili da se trenera smijeni! A kad šest takvih igrača dođe, onda ste u problemu. Ne mogu precizno reći koji su točno igrači došli..."

"Baka je ignorirao svoje obveze, nije dolazio na trening, davao je važnost listiću na kladionici, a ne svom poslu. Pa on je sad i sa Zrinjskim prvi, a klub već dva mjeseca traži novog trenera! I budali dosta... Volim ga i ja, ali nemojmo paušalno ocjenjivati stvari."

Kopirati
Drag cursor here to close