Radovi u tijeku

Stadion u Rodoču dobio novi travnjak, a još se ne zna gdje će Zrinjski igrati na proljeće

Teren će biti spreman za korištenje nakon vremena koji je potreban za ukorjenjivanje travnjaka za podlogu
Sport / Nogomet | 11. 01. 2023. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Travnjak s glavnog terena stadiona HŠK Zrinjski uspješno je premješten na teren Sveučilišnog kampusa u Rodoču.

Teren će biti spreman za korištenje nakon vremena koji je potreban za ukorjenjivanje travnjaka za podlogu, priopćio je Zrinjski.

Na Bijelom Brijegu hibridni travnjak

U međuvremenu na stadionu pod Bijelim brijegom krenuli su radovi na postavljanju novog hibridnog travnjaka u okviru projekta Nogometnog saveza BiH "Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH".

U klubu aktualnog prvaka BiH nadaju se kako će postavljanje travnjaka ići brže nego što je to bio slučaj na ostala četiri stadiona na kojima su radovi krenuli prošlog ljeta.

Radovi na gradskom stadionu u Banjaluci prvi su krenuli i prvi su završeni, pa je Borac na njemu odigrao utakmicu krajem jesenskog dijela prvenstva. Velež je najavio kako se vraća na stadion "Rođeni" 18. veljače kada će u Kupu BiH ugostiti Posušje, dok za stadione Asim Herhatović Hase u Sarajevu i Tušanj u Tuzli još nema službenog datuma.

Čeka se travanj

Što se, pak, Zrinjskoga tiče, iz kluba su za Fenu rekli kako se nadaju da će novi travnjak biti spreman početkom mjeseca travnja.

U najoptimističnijem scenariju "Plemići" će morati odigrati tri utakmice izvan Mostara (Laktaši u Kupu BiH, Posušje i Željezničar u Premijer ligi BiH). Za sada još nema službene potvrde za koji će se zamjenski stadion odlučiti Zrinjski, a kao najizglednija opcija spominje se stadion "Perica Pero Pavlović" u Gabeli na kome je svoje domaće utakmice u prvom dijelu sezone igrao gradski rival Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close