Europska liga

St. Patrick's opterećen problemima ulazi u utakmicu protiv Širokog

Sport / Nogomet | 18. 07. 2012. u 08:28 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Irci su stigli u Široki Brijeg, a večeras će na Pecari odraditi i posljednji trening prije utakmice. Trener Liam Buckley nije došao u najboljem raspoloženju, budući da je njegova momčad poražena u dva posljednja duela, a problem su i ozljede.

- Imamo dobru momčad, pokušali smo stoga napraviti određene promjene u odnosu na Europsku ligu, trebali bismo biti toliko dobri da možemo pobijediti u svakom duelu, govorio je nakon prvenstvenog poraza od Droghede u subotu, a koji je došao nakon što je St. Patrick's izgubio i od islandskog IBV-a.

- Jasno, bili smo jako razočarani, stoga sada moramo vidjeti koje to detalje možemo popraviti.

Buckley je u subotu zapravo puno mijenjao u odnosu na duel s Islandanima, šest novih imena uveo je u tim, no rezultat je izostao, St. Patrick's je izgubio 0:2, a drugi je gol primljen je s igračem više.

- Dobro smo porazgovarali o tomu što je bilo loše. Ne vjerujem da igračima nedostaje samopouzdanja.

I ozljede su ozbiljan problem za Buckleya. Napadač Christy Fagan duel s Droghedom gledao je s tribina, branič Pat Flynn u toj je utakmici morao je na poluvremenu izaći zbog nezgodnog udarca, a vratar Barry Murphy zbog ozljede prsta.

S Murphyjem je situacija takva da će on vjerojatno biti OK, Fagan se također našao na listi putnika, dok Flynn uopće nije došao u Hercegovinu. S momčadi je i ofenzivni veznjak John Russell, čiji je nastup upitan zbog ranije zarađene ozljede lista.

Inače, u Široki je doputovala ekspedicija oko 30 predstavnika kluba, a kako ističu na Pecari, Irci nisu najavili dolazak svojih navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close