Ništa od povlačenja

Srna: Odigrat ću još jednu sezonu, makar u Neretvi iz Metkovića

''Ne treba to biti u velikom klubu, ovu zadnju igračku godinu želim igrati zbog sebe, pa makar u Neretvi iz Metkovića," poručio je Srna.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2018. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darijo Srna (36) u Šahtaru je 15 godina, dugogodišnji je kapetan kluba i jedan od najcjenjenijih igrača u Donjecku.

Međutim, čitavu sezonu je propustio nakon pozitivnog testa na doping kontroli.

Puno se posljednjih mjeseci nagađalo što će Srna dalje nakon što mu istekne suspenzija, a on je sada razjasnio sve dvojbe i poručio kako mu je jedina želja odraditi još jednu, posljednju igračku sezonu, piše Goal.

"Prvi put u životu sam u fazi da mogu birati - mogu raditi u klubu, mogu igrati, a mogu i završiti karijeru! A moja opcija je još igrati... Ne treba to biti u velikom klubu, ovu zadnju igračku godinu želim igrati zbog sebe, pa makar u Neretvi iz Metkovića," poručio je Srna u razgovoru Sportskim novostima pa dodao:

"Imao sam dugu, odličnu karijeru i zaslužio sam da je okončam na travnjaku. Iz poštovanja prema svom ocu i svojoj obitelji, prema svim navijačima koji su bili uz mene."

Srna je ove sezone s tribina pratio svoj Šahtar, a posebno je emotivno bilo prije dva tjedna kada su njegovi suigrači u finalu domaćeg Kupa dobili kijevski Dinamo.

"S obzirom na situaciju nisam mogao prisustvovati ceremoniji primanja pehara, a novi kapetan Taison otišao je među navijače, uzeo je moj dres, odjenuo ga i s njim se vratio na teren."

"Trofej su posvetili meni, a navijači su pljeskali. Bio je to trenutak koji ću pamtiti cijeli život. Taj trenutak je vrijedio više od svih ugovora i novaca, svih utakmica koje sam odigrao za Šahtar," završio je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close