Utakmice dana

Srbija po osminu finala protiv Švicarske, Brazil se čupa protiv Kostarike

Sa po dvije pobjede iz A-grupe u osminu finala su se plasirale selekcije Rusije i Urugvaja, iz C-skupine Francuska, te iz D-skupine Hrvatska.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2018. u 11:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji do sada su poznata četiri sudionika osmine finala iz tri skupine.   

Sa po dvije pobjede iz A-grupe u osminu finala su se plasirale selekcije Rusije i Urugvaja, iz C-skupine Francuska, te iz D-skupine Hrvatska. 

Iz tri susreta današnjeg programa 2. kola samo će reprezentacija Srbije imati priliku da izbori nastup u osmini finala ukoliko u najzanimljivijem susretu današnjeg programa u E-skupine savlada Švicarsku. Susret će se igrati u Kaliningradu od 20 sati.  

U istoj skupini od 14 sati u St. Peterburgu snage će odmjeriti Brazil i Kostarika. Peterostruki svjetski prvak Brazil na startu SP je remizirao sa Švicarskom (1:1), dok je Kostarika poražena od Srbije sa 1:0.  

Preostali susret 2. kola iz  D-skupine u Volgogradu će od 17 sati igrati Nigerija i Island. Nakon velike pobjede nad Argentinom sa 3:0, Hrvatska je osigurala prvo mjesto u skupini. Za drugu poziciju i nastup u osmini finala priliku imaju sve tri ekipe. U najboljoj poziciji je Island, koji bi pobjedom nad Nigerijom stigao na korak do svog povijesnog uspjeha.       

Program utakmica 22. lipnja:  

14 sati E-skupina: Brazil - Kostarika (St. Peterburg)
17 sati D-skupina: Nigerija - Island (Volgograd)
20 sati E-skupina: Srbija - Švicarska (Kaliningrad)

Kopirati
Drag cursor here to close