Proradija dišpet

Splitski Bili preokrenuli s dva gola u sudačkoj nadoknadi

Sport / Nogomet | 10. 12. 2016. u 17:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmici 19. kola Prve HNL u Vinkovcima nogometaši Hajduka pobijedili su Cibaliu s 2:1 (0:1) pogocima Mađara Marka Futacsa u sudačkoj nadoknadi.

Hajduk je do pobjede nad posljednjeplasiranom Cibalijom došao s dva gola Futacsa u sudačkoj nadoknadi, pa će novi trener Španjolac Joan Carillo dugo pamtiti svoj prvijenac na klupi Hajduka.

Uz šokantnu završnicu, gledatelji su na ovoj utakmici vidjeli i čak četiri crvena kartona, a Cibalia je utakmicu završili sa osam igrača, piše Hina.

Cibalia je povela u 22. minuti kada je Edi Baša iskoristio sjajno dodavanje Pervana, izbio sam ispred Hajdukova vratara i lako zabio gol. U 77. minuti domaći su ostali bez isključenoga Šimunca, a u 89. minuti crveni karton je dobio i Filipović.

Cibalia se s devet igrača ipak nije uspjela obraniti, u prvoj minuti nadoknade Marco Futacs je iz gužve pogodio sami kut vrata za izjednačenje. I dok se očekivao kraj, u 93. minuti Futacsev udarac prolazi kroz noge dvojici igrača Cibalije i prolazi pokraj vratara za nevjerojatni preokret.

U zadnjim sekundama izbila je tučnjava igrača, pa su isključeni i domaći igrač Čuljak i igrač gostiju Jefferson.

Cibalia je ostala zadnja s 8 bodova, koliko ima i Split, dok je Hajduk treći s 37 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close