Uzvrati

Spektakl u Madridu; Leicester čeka tvrde goste

Sport / Nogomet | 18. 04. 2017. u 07:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spektakl se očekuje u Madridu na stadionu Santiago Bernabeu, gdje se sastaju Real i Bayern Munchen. Madriđani su prije sedam dana u gostima slavili s 2:1 u uzbudljivoj utakmici golovima Cristiana Ronalda. Za Bavarce je pogodio Arturo Vidal.

Bayern je u toj utakmici dominirao do crvenog kartona koji je dobio Javi Martinez, koji je preokrenuo tijek utakmice. Bavarci su pred kraj prvog poluvremena promašili i penal, kojeg je loše izveo Vidal.

Trener Bayerna Carlo Ancelotti uoči utakmice kazao je da njegovoj ekipi treba perfektan meč kako bi prošli u polufinale.

''Nakon što smo poraženi kod kuće u ovaj susret ulazimo kao autsajderi'', poručio je trener.

Istaknuo je kako bi ponajbolji igrač njemačkog tima Robert Lewandowski mogao zaigrati u uzvratu.

''On je u dobrom stanju i trebao bi igrati, a na Hummelsa i Boatenga ću vjerojatno moći računati'', dodao je talijanski stručnjak.

S druge strane, trener "kraljevskog" kluba Zinedine Zidane svjestan je da Bayern njegovoj ekipi može stvoriti probleme, bez obzira na rezultat iz Munchena.

''Odigrali smo prvu utakmicu i znamo kakve nam probleme može stvoriti Bayern. Bit će teško sve do posljednjeg sudačkog zvižduka. Svjesni smo toga'', rekao je Francuz.

Veliki hendikep za Real će biti neigranje Garetha Balea koji je ozlijeđen.

U drugoj utakmici večeri, Leicester City će dočekati Atletico Madrid. Tim Diega Simeonea je u Madridu bio bolji minimalnim rezultatom 1:0, golom Antoinea Griezmanna iz penala.

Iznenađenje ove sezone u Ligi prvaka, Leicester, imat će težak zadatak protiv Atletica, usprkos minimalnoj pobjedi Madriđana u prvom susretu, jer će igrati protiv vjerojatno 'najtvrđe' ekipe u Europi.

Obje utakmice se igraju od 20.45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close