Pique u središtu

Španjolski nogomet trese velika afera

El Confidencial je objavio snimke na kojima Pique i Rubiales dogovaraju odigravanje španjolskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2022. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki skandal trese španjolski nogomet, a u njegovom središtu su branič Barcelone Gerard Pique i predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales.

El Confidencial je objavio snimke na kojima Pique i Rubiales dogovaraju odigravanje španjolskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji.

Posao je trebao biti obavljen preko Piqueove agencije Kosmos, a da je Superkup bio prebačen u Rijad, branič bi dobio šest milijuna eura. Na koncu se to nije ostvarilo, prenosi HRT

"Rubi, da vidimo, kad je u pitanju novac, ako bi Realu išlo osam milijuna, onda isto toliko ide i Barceloni. Ostali su plaćeni dva milijuna i milijun eura. To je ukupno 19, a ti savezu daješ šest milijuna i tebi ostaje šest. Izbacimo Saudijsku Arabiju i ostane nam možda i više. Ako neće, reći ćemo da Real neće doći", rekao je Pique Rubialesu.

Pique bi, da je ovo prošlo, dobio ukupno 24 milijuna eura kroz četiri godine, dok bi iznos od 40 milijuna eura išao na račun Saveza. Prvo izdanje Superkupa odigrano je u Rijadu 2020. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close