Totalna šteta

Španjolska Marca birala najlošije europske igrače

Čitatelji su za najgoreg trenera izabrali Arsenea Wengera, ispred Davida Moyesa i Franka de Boera.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2017. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Paralelno s održavanjem ''The Best'' awardsa pod pokroviteljstvom međunarodne nogometne asocijacije (FIFA), neslužbeno se ''organiziraju'' i izbori najlošijih nogometaša u protekloj sezoni, odnosno kako bi se običnim jezikom kazalo - totalnih promašaja.

Španjolska Marca je tako najlošijim vratarom proglasila Claudia Brava (Manchester City), dok je najlošiji branič Fabio Coentrao koji je na kraju protekle sezone napustio madridski Real. Kao najlošiji vezni igrač odabran je Renato Sanches iz Bayerna, a najveći promašaj među napadačima je Vincent Janssen (Tottenham).

Prvi tim najlošijih igrača Europe sačinjavaju: Bravo, Coentrao, Mathieu, Stones, Gaitan, Renato Sanches, Krychowiak, Andre Gomes, Alcacer, Jese i Janssen.

Čitatelji su za najgoreg trenera izabrali Arsenea Wengera, ispred Davida Moyesa i Franka de Boera.

Najgorim sucem proglašen je Nijemac Aytekin, koji je radio pravi masakr nad nogometnim pravilima u uzvratnoj utakmici Lige prvaka između Barcelone i PSG-a na Camp Nou.

Kad su u pitanju igrači koji su prošle sezone došli u nove klubove, za najveći promašaj izabran je Andre Gomes (Barcelona), potom Renato Sanches (Bayern), Krychowiak (PSG) i John Stones (Man. City).

Kopirati
Drag cursor here to close