Dinamo

Sopić: Zaboravite Juventus, Lokomotiva je u ovom trenutku utakmice sezone

Sport / Nogomet | 22. 09. 2016. u 18:49 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redu, Veli Vrh nije bio protivnik po mjeri, no Lokomotiva je već neka druga priča.

Modri su se nakon tri vezana poraza, od Osijeka, Lyona i Rijeke istresli na istarskom niželigašu u Kupu, no koliko su se u glavama vratili na stari put, vidjet ćemo sutra u Kranjčevićevoj.

Privremeni trener Željko Sopić nije ni morao isticati imperativ, ali je to svejedno učinio.

“Čeka nas prvenstveni ogled s Lokomotivom. To nam je prva prvenstvena utakmica nakon Rijeke i nakon tri poraza u nizu. Naravno da neće biti lagano, ali gotovo sam uvjeren da ćemo postići rezultat koji nas zadovoljava, a to je pobjeda. Svejedno hoće li to biti ''pola - nula'' ili 5:0, sutra se piše samo pobjeda”, rekao je Sopić, koji se zatim osvrnuo i na svoje snalaženje u novoj situaciji.

“Moja vizija je da igrači moraju raditi ono što im ja kažem. Ne treba raspravljati o mladim ili starim trenerima i tko je sposoban. Postoji trener koji zna i koji može ostvariti viziju, a postoji i onaj koji ne zna.”

“Poznajem dobro igrače, ali ne iz ove perspektive. Mislim da smo se podignuli po pitanju emocija i raspoloženja, ali sve će se vidjeti sutra u Kranjčevićevoj”, dodao je.

Lokomotiva će biti svojevrsno zagrijavanje za Juventus sljedećeg tjedna, no trener Modrih Talijane je kao temu zabranio.

“Igrači znaju da je utakmica s Lokomotivom najvažnija utakmica u sezoni. Nisam im riječ rekao o Juventusu niti razmišljam još o tome. Naravno da ih pratim, ali Lokomotiva nam je stvarno najvažnija i samo kroz dobru igru i dobar rezultat možemo privući navijače na stadion. Ne mogu razmišljati unaprijed, zaključio je Sopić.

Utakmica je na rasporedu sutra u 18 sati u Kranjčevićevoj.

Kopirati
Drag cursor here to close