Ne mari za blamaže

Solari ne želi otići s klupe Reala

Blamaža za blamažom, i to sve u Madridu, za mnoge trenere bi značilo samo jedno - bijele maramice na tribinama i eskpresan odlazak iz kluba.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u razmaku od samo sedam dana izgubio bitke na svim poljima.
Kraljevi su u srijedu ispali iz Kupa kralja od Barcelone, potom su ih za vikend Katalonci pobijedili u ligi i pobjegli im na, čini se, nedostižnih 12 bodova, a sinoć su ispali iz Lige prvaka porazom od Ajaxa.

Blamaža za blamažom, i to sve u Madridu, za mnoge trenere bi značilo samo jedno - bijele maramice na tribinama i eskpresan odlazak iz kluba.

Ali ne i za Santiaga Solarija. Argentinac ne namjerava podnijeti ostavku.

"Nedostajao nam je Ramos da prođemo dalje. Ne bih govorio loše stvari o svojim igračima, ali nedostajao nam je kapetan", tako je glasio Solarijev izgovor za poraz od Ajaxa rezultatom 4:1, prenosi Klix.ba.

"Ovo je teška sezona za nas, ali mi smo Real i moramo pokazati karakter u teškim trenucima. Moramo biti hrabri i ostati hladne glave. Ne smijemo brzopleto donositi odluke. Klub će odlučiti što dalje, a ja želim nastaviti raditi. Nisam došao ovdje u tako teškom trenutku da bih tek tako odustao od svega. Real je veći od bilo koga od nas i uvijek se vraća jači i bolji. Tako će biti i ovaj put", rekao je Solari.

Kopirati
Drag cursor here to close