Do kraja sezone

Službeno: Njemački klub dobio u utrci za Pjacu

Cijena posudbe je milijun eura plus 500.000 u bonusima.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2018. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Marko Pjaca

Hrvatski nogometaš Marko Pjaca (22) do kraja sezone nosit će dres njemačkog bundesligaša Schalkea, prenose talijanski mediji.

Kao moguće Pjacine destinacije spominjali su se i Monaco, Zenit, te Anderlecht, no utrku je dobio njemački klub.

Cijena posudbe je milijun eura plus 500.000 u bonusima. Schalke je u dogovor s Juventusom želio ugraditi i opciju otkupa ugovora na koncu sezone, ali su čelnici torinske 'Stare dame' to odbili, piše Hina.

Nakon što se oporavio od teške ozljede koljena, Pjaca je bio svjestan kako će u Juventusu teško izboriti mjesto u momčadi, a potreban mu je kontinuitet nastupa ukoliko želi izboriti mjesto među putnicima na svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Cijelu priču potvrdio je i Juventusov trener Massimiliano Allegri koji je na novinarskoj konferenciji uoči dvoboja protiv Torina u četvrtfinalu Kupa Italije poručio: "Imamo dobru momčad i ne trebamo pojačanja. Pjaca ide na posudbu jer mu treba kontinuitet utakmica. Želimo da igra i vrati se na ljeto spreman za novu sezonu", poručio je Allegri. 

Pjaca se ozlijedio u ožujku prošle godine u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije u Tallinnu. U 64. minuti susreta stradao mu je prednji križni ligament zbog čega je mjesecima pauzirao.

Bivši igrač Dinama je za Juventus odigrao 19 utakmica i zabio jedan gol i to Portu u Ligi prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close