Nakon crvenog kartona

Službeni predstavnik Mostar SG se verbalno i fizički obračunao sa sucem

Tijekom drugog poluvremena je došlo do kraćeg prekida utakmice jer je službeni predstavnik gostujućeg sastava utrčao na teren te se verbalno i fizički obračunao sa sucem.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2024. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na utakmici 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu između MNK Hercegovine i FC Mostar SG viđene su nemile scene, prenosi Klix.

Tijekom drugog poluvremena je došlo do kraćeg prekida utakmice jer je službeni predstavnik gostujućeg sastava Mirsad Fazlinović utrčao na teren te se verbalno i fizički obračunao sa sucem Dušanom Berakom iz Trebinja.

Ovakvoj njegovoj reakciji je prethodio drugi žuti odnosno crveni karton Marija Aladžića i to zbog prigovora na jednu sudačku odluku.

Tada je Fazlinović ušao na teren i prišao sucu Beraku što je zabilježila i kamera u izravnom prijenosu ovog susreta što i vi možete vidjeti na 1:27.30.

Video: MNK Hercegovina - FC Stari Grad / 14. kolo Premijer liga BiH / Futsal

"Nesportsko ponašanje, ulazak na teren, vrijeđanje drugog sudije i fizički kontakt u vidu udarca drugog sudije otvorenim dlanom u predjelu lica", stoji u izvještaju delegata.

Inače, utakmica je okončana rezultatom 2:1. Za domaće su pogađali Blago Gašpar i Ivan Ivanković dok je za goste precizan bio Daniel Marinho de Souza.

Mostar SG je drugoplasirani sa 28 bodova iz 14 odigranih utakmica, četiri manje i utakmicom više od vodećeg Radnika dok je Hercegovina šesta sa 19 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close