UEFA Konferencijska liga

Slovaci stigli u Mostar: Nije ni čudo što o Mostaru tako pričaju

Što se tiče ekipe pred utakmicu protiv 'Plemića' istaknuli su kako im na raspolaganju neće biti dva prvotimca.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2022. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači i stručni stožer ŠK Slovan Bratislava stigli su u Mostar i pritom ostali iznenađeni vremenskim (ne)prilikama u gladu.

''Nešto poslije podneva, naša ekspedicija je stigla bez problema, otprilike jednosatni let iz Bratislave direktno za Mostar. U Bosni i Hercegovini nas je dočekalo nešto toplije vrijeme nego što trenutno vlada u našem glavnom gradu. Nije ni čudo što se za Mostar kaže da je najtopliji grad u bivšoj Jugoslaviji. Tome pridonosi i njegov položaj koji se nalazi u kotlini okruženoj brdima'', naveli su na službenoj stranici kluba iz Bratislave.

Također, što se tiče ekipe pred utakmicu protiv 'Plemića' istaknuli su kako im na raspolaganju neće biti dva prvotimca.

''Već nakon Olympiakosa bilo je jasno da će nam u Mostaru zbog disciplinskih razloga nedostajati dva igrača - isključeni Myenty Abena i također Juraj Kucka koji je dobio tri žuta kartona u kvalifikacijama''.

U večernjim satima očekuje se i službena press konferencija sa domaćim i slovačkim medijima koji su doputovali u Mostar, nakon čega slijedi službeni trening.

Podsjetimo, prva utakmica u okviru play off UEFA Konferencijske lige između HŠK Zrinjski i ŠK Slovan Bratislava igra se u četvrtak u 20 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Kopirati
Drag cursor here to close