Široki ispustio pobjedu

Sloboda odnijela bod s Pecare

Sport / Nogomet | 31. 07. 2016. u 20:56 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Sloboda odigrali su neodlučeno 2:2 u posljednjem susretu 2. kola Premijer lige BiH igranom na Pecari pred 2.000 gledatelja.

Domaći su došli u vodstvo u 16. minuti kada je sjajno po lijevoj strani probio Wagner i uposlio Ivana Barabana koji iz blizine pogađa za 1:0. Dominaciju na terenu Široki je okrunio u 26. minuti kada je kapetan Wagner pogodio za 2:0 iz neposredne blizine nakon gužve u šesnaestercu Tuzlaka kojoj je prethodio slobodan udarac.

U drugom dijelu susreta drugo lice Širokog Brijega. Na samom otvaranju u 46. minuti Mahir Karić smanjuje na 2:1. Četiri minute kasnije, rezervni igrač Sulejman Krpić je pobjegao obrani ''Plavo-bijelih'' te je matirao vratara Soldu u situaciji ''jedan na jedan'' izjednačivši rezultat na 2:2.

Tuzlaci su nakon izjednačenja nastavili pritiskati domaćine, no nisu uspjeli postići pogodak. Do kraja susreta u igru su kod domaćih ušli Ivanković, Barić i Barišić koji nisu uspjeli donijeti prevagu. Prijetio je Široki u nekoliko navrata, no rezultat je ostao razočaravajućih 2:2 što su gledatelji na Pecari, nakon posljednjeg zvižduka Dragana Petrovića, izviždali.

Široki Brijeg u ovom susretu nije mogao računati na Ivana Krstanovića koji je u četvrtak na treningu ozlijedio zadnju ložu, kao ni na stopera Bralića koji se još do kraja nije oporavio od operacije ramena.

U 3. kolu Široki Brijeg gostuje kod Željezničara.

Rezultati 2. kola:
Vitez - Mladost DK 1:1
Metalleghe - Krupa 0:2
Olimpic - Željezničar 0:2
Radnik - Čelik 2:3
Sarajevo - Zrinjski 2:0
Široki Brijeg - Sloboda 2:2

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close