premijer liga

Sloboda najavila prekidanje niza banjalučkog Borca

Sport / Nogomet | 24. 10. 2014. u 09:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Idemo u goste jednoj ekipi koja u zadnjih šest utakmica ima četiri pobjede i dva neriješena rezultata. Znači, protivnik ima vrlo pozitivnu seriju, a mi ćemo pokušati tu seriju prekinuti i pobijediti utakmicu'', kazao je Alfredo Casimiro, šef Stručnog štaba FK Sloboda, na pres-konferenciji održanoj povodom fudbalskog meča između tuzlanskog kluba i FK Borac iz Banje Luke.

Casimiro je rekao da će tim, s obzirom na vremenske prilike i uvjete za igranje, pokušati biti što praktičniji, a sve u svrhu da se dođe do pozitivnog rezultata.

''Tranzicija iz obrane u srednji red i u napad ne ide onako kako mi želimo, međutim, uradit ćemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata i da prebrodimo sljedećeg protivnika'', poručio je Casimiro.

Kada je riječ o klubu i samim igračima, šef Stručnog štaba crveno-crnih kazao je kako su još na početku zacrtali plan s mogućim brojem bodova s kojim bi bili zadovoljni te da su na dobrom putu da to i ostvare.

''Ta naša ideja bila je direktno utjecaj na naše metode rada i pripreme ekipe tako da smo napravili jedan mini ciklus gdje bi naši igrači bili što spremniji za ovih šest utakmica. Mislim da su oni već ušli u taj ritam koji nama daje jamstvo da ove četiri zadnje utakmice mogu iznijeti i da dođemo do pozitivnog rezultata'', istaknuo je šef FK Sloboda.

Utakmica se, u okviru 12. kola BHT Premijer lige, igra u nedjelju, 26. listopada na Gradskom stadionu Banja Luka.

Dva Slobodina igrača koji su imali žute kartone, Darko Mitrović i Elmir Kuduzović, bit će ponovo s ekipom protiv banjalučkog kluba, dok će vjerojatno i slijediti promjene u sastavu.

Kopirati
Drag cursor here to close