Trener Zrinjskog uoči odlaska u Bijeljinu

Slišković: Očekujem otvorenu utakmicu u Bijeljini, Radnik igra sjajan nogomet

Trener ''Plemića'' Blaž Slišković uočio polaska u Bijeljinu iznio je svoje viđenje i najavu utakmice s Radnikom.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2018. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog u četvrtak rano ujutro krenuli su put Bijeljine gdje će u subotu igrati iznimno važan susret 6. kola Lige za prvaka protiv Radnika.

''Prije svega, u Bijeljinu idemo s ambicijom pokušati odraditi što bolje ovu utakmicu. Mislim da to u Krupi nije izgledalo loše bez obzira na šarolik sastav domaćina. Jedino s takvim pristupom možemo razmišljati o tri boda iz Bijeljine'', iznio je svoje viđenje i najavu utakmice s Radnikom trener Zrinjskog Blaž Slišković.

''Što se tiče Radnika, ne treba smetnuti da su oni jedno vrijeme prolazili kroz veliku krizu, ali uprava je prepoznala rad Mladena Žižovića, tako da danas Radnik igra sjajan nogomet, igraju otvoreno bez obzira igraju li u gostima ili kući i to će nam sigurno predstavljati problem'',  govori Slišković.

''No, mi ćemo tražiti način da neutraliziramo njihove adute, tu njihovu kvalitetu. Mislim da smo to u stanju. Vjerujem da će susret s obje strane biti otvoren i da će gledatelji vidjeti utakmicu s mnogo prigoda na obje strane. Onaj tko bude agresivniji i ambiciozniji bit će bliži pobjedi. Što se tiče stanja u ekipi, nažalost, Aćimović je obnovio ozljedu lože, bio je u najozbiljnijim kombinacijama za sastav, te uz Peru Stojkića ni on neće konkurirati za sastav. Handžić ovaj put ne konkurira za sastav, nije ni pošao u Bijeljinu, pa mislim da što se tiče početnih 11 osim njega neće biti velikih promjena''.

Prokomentirao je Slišković i jučerašnju pobjedu najvećeg konkurenta Željezničara protiv Slobode u polufinalu Kupa:

''Željo je to dosta dobro odradio, iako nakon prvih 20 minuta, ili nekih pola sata ništa nije slutilo da će to biti tako uvjerljiva pobjeda. Nakon što su izdržali tu navalu Slobode, kad se najmanje očekivalo zabili su dva gola iz kontri. Sloboda se malo previše otvorila i riskirala, te joj se to odbilo o glavu. Drugo poluvrijeme je bilo rutinski, na kraju se dobro vidjela i velika razlika u kvaliteti kako pojedinačna tako i kolektivna. Sve u svemu, trijumf Želje u velikom stilu'', prokomentirao je strateg Zrinjskog jučerašnji uzvrat polufinala Kupa.

Kopirati
Drag cursor here to close