HŠK Zrinjski

Slišković novinarima: Pomozite nam malo!

Blaž Slišković, trener HŠK Zrinjski, je na današnjoj konferenciji za novinare, između ostalog komentirao pisanje novinara o prošloj prvenstvenoj utakmici protiv momčadi GOŠK-a iz Gabele i zalaganju svoje ekipe.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2018. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slišković je na današnjoj konferenciji za novinare, između ostalog komentirao pisanje novinara o prošloj prvenstvenoj utakmici protiv momčadi GOŠK-a iz Gabele i zalaganju svoje ekipe.

''Igračima nikada neću dati opravdanja za izgovor ''teške noge, ''teške pripreme''… Teške jesu, ali mora se pokazati volja, htijenje .. pa onda nakon dvadeset minuta, ako su ti teške noge, a dao si za dvadeset minuta svoj maksimum, digni ruku, izađi, reci, ne mogu, težak sam, umoran… Ali devedeset minuta vuć' se po terenu i ostaviti utisak ekipe koja ne zaslužuje da bude na mjestu na kojem je sada, to se ne može dogoditi'', rekao je Blaž Slišković, trener momčadi HŠK Zrinjski.

Kritizirao je i pisanje medija.

''Ispada kao da jedva dočekate nešto loše u Zrinjskom pa da onda počnemo pisati o tome'', rekao je Baka novinarima. Dodao je i kako ništa napisano nije opravdanje za njihovu lošu igru. ''To je sramota'', rekao je Baka misleći na igru ekipe protiv Goška. ''Ali i vi morate na neki način pomoći nama. Nijednome igraču nije bilo lako kada pročita sutra da smo osvojili bodove na račun sudaca'', požalio se trener Zrinjskog.

Manji dio obraćanja novinarima Slišković je govorio i o predstojećem gostovanju u Kaknju.

''Svjesni smo značaja same utakmice, značaja bodova. Upozorio sam još prije početka ovoga dijela od četiri utakmice, da će za nas biti najvažnija ova utakmica u Kaknju'', rekao je Slišković. Vjeruje kako će njegova ekipa popraviti loš dojam iz utakmice protiv GOŠK-a i zadovoljni se vratiti iz Kaknja.

Slišković je najavio kako će se vratiti postavi s početka sezone, s Tonijem Jovićem u vrhu napada.

''Handžić propušta utakmica zbog tri žuta kartona, a mislim kako njemu svakako ne bi odgovarao teren u Kaknju za koji pretpostavljam da će biti težak za igranje. Vratit ćemo se onome što smo igrali početkom prvenstva, a to je s Jovićem u špici, Todorovićem lijevo, Filipovićem desno'', rekao je trener Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close