Plemići čekaju želju

Slišković najavio ofenzivu protiv Plavih

Sport / Nogomet | 04. 04. 2017. u 10:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su razbili Krupu (4:0), nogometaši Zrinjskog u srijedu navečer Pod Bijelim brijegom pokušat će isto napraviti Željezničaru. 

Jasno, Mostarci bi se u duelu s direktnim rivalom u borbi za naslov, koji zaostaje bod, zadovoljili bilo kakvom pobjedom...

“Željezničar ima takav profil igrača da može igrati na strani ofenzivno, a mi kako igramo kući, moramo biti jednako ofenzivni. Domaće pobjede nam garantiraju da ćemo do kraja prvenstva ostati u utrci za naslov”, rekao je šef struke Blaž Slišković. 

“Gledao sam baš jutros utakmicu Željezničara protiv Metalleghea u kojoj su pobijedili 1:0. Imali su posjed, ali bez puno prigoda. Uglavnom su prijetili nakon invididualnih akcija. Neosporno je da su kvalitetna i kompaktna ekipa, a njihovi pojedinci mogu jednom potezom riješiti utakmicu. Moramo zato zaustaviti njihove najbolje pojedince i onda ćemo biti bliže pobjedi", dodao je.

“Vjerujem da će derbi opravdati očekivanja, očekujem da pobijedi onaj koji pokaže više na terenu, a vjerujem da će to biti Zrinjski. Motiva i želje s jedne i druge strane sigurno neće nedostajati”, dodao je, ističući da ovo ipak neće biti utakmica koja će riješiti šampionsku utrku. 

Zvonimir Blaić, Nermin Jamak zbog ozljeda vjerojatno neće konkurirati, upitan je nastup Tomislava Tomića. 

“Igrači koji su donekle iznenadili što su se našli u sastavu protiv Krupe dobro su odradili svoj posao, nitko nije posebno odskočio. Vjerujem da neće biti posebnih promjena u startnoj postavi, moguća su jedno do dva nova imena. Vidjet ću nakon zadnjeg treninga”, poručio je Baka, pozivajući usput i na oprez. 

“Nisam trener koji kroji taktiku prema protivniku, ali Željezničar je takva ekipa da ćemo morati korigirati neke stvari i možda odrediti posebne zadatke nekim igračima, da markiraju protivnike.”

 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close