Ludilo u Liverpoolu

Slavlje Redsa: Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke, Klopp se zabavljao uz pivo

Georgininu Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live na Instagramu. Telefon mu je brzo dodao jedan od redara, a kamera je zabilježila taj zanimljivi detalj. Oduševljeni nogometaš je uzviknuo "Još uvijek radi!".
Sport / Nogomet | 03. 06. 2019. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po završetku finalne utakmice Lige prvaka na stadionu Wanda Metropolitano, odigrane između Tottenhama i Liverpoola, uslijedilo je veliko slavlje igrača Liverpoola, koje se u nedjelju prenijelo i na ulice njihova grada.

Kloppa i njegove heroje je u zračnoj luci John Lennon u Liverpoolu dočekala čitava rijeka crvenih navijača. Igrači su iz zračne luke brzo sjeli u otvoreni crveni autobus, kako bi prošli ulicama Liverpoola i sa svojim navijačima proslavili naslov prvaka Europe.

Neki su se malo i zanijeli u slavlju, pa je Georgininu Gigiju Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live na Instagramu. Telefon mu je brzo dodao jedan od redara, a kamera je zabilježila taj zanimljivi detalj. Oduševljeni nogometaš je uzviknuo "Još uvijek radi!".

Trener Klopp također si je dao oduška, uživajući sa svojim igračima uz poneko pivo. Reklo bi se kako Nijemac nije uopće želio brojati popijene boce i bilo što ograničavati, ali je na kraju ipak uspio sve zbrojiti...

Kad je pivo počelo djelovati, trener Liverpoola uveseljavao je navijače putem društvenih mreža. U svome stilu, pokazujući zavidno umijeće zabavljača, Klopp je ovo slavlje uveličao tako što je stalno pokazivao kako je i on samo čovjek od krvi i mesa.

"Ovo je nevjerojatno emotivno. Ovo je divovska stvar, sasvim iskreno, nemoguće je to opisati", kazao je Klopp za klupsku televiziju.

"Već sam proživio svaku vrstu emocije osim bijesa. Bio sam totalno sretan, malo sam i plakao, nevjerojatno je što ljudi čine. Kad ih pogledaš u oči i vidiš što to i koliko ljudima znači, zaista je dirljivo. Ovo je briljantno, uživamo u sjajnome trenutku, ovo je uistinu posebno vrijeme za nas. Vrijedilo je svakog truda", dodao je oduševljeni Jürgen Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close