Svima po karton votke

Skupljač lopti kojega je Hazard svojevremeno udario danas je milijunaš

Charlie Morgan u toj sceni nije dobro prošao, ali se u životu snašao poprilično dobro. Morganov je otac, naime, milijunaš koji je omogućio svom sinu da i sam počne zarađivati milijune.
Sport / Nogomet | 14. 02. 2020. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: The Mirror / Scena iz prošlosti: Eden Hazard šutira loptu i skupljača

Prošlo je od toga sada već punih sedam godina. Utakmicu polufinala Liga kupa igrali su Swansea i Chelsea, a svima je ostala u sjećanju prvenstveno po incidentu Edena Hazarda koji je zbog nervoze izazvane negativnim rezultatom nasrnuo na maloljetnog skupljača lopti.

Iako je dječak namjerno zadržavao loptu „praveći se Englez“, taj potez belgijske zvijezde bio je nasilan i neopravdan. Udario je nogom loptu, usput zahvativši dječaka, zbog čega su ga napali igrači velškog kluba.

Hazard je u konačnici dobio zasluženi crveni karton, a kasnije se ispričao dječaku.

„Dječak je cijelim tijelom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je“, rekao je današnji ofenzivac madridskog Reala.

Video: Eden Hazard kicks ball boy

Skupljač lopti zvao se Charlie Morgan, a premda u toj sceni nije dobro prošao, snašao se poprilično dobro u životu. Morganov je otac, naime, milijunaš koji je omogućio svom sinu da i sam počne zarađivati milijune.

Danas 24-godišnji Charlie s prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je biznis s votkom, a osnovali su tvrtku pod nazivom Au Vodka, koja se popularizirala u Velikoj Britaniji.

Riječ je o određenoj vrsti premium votke koja se prvenstveno ističe svojom ambalažom. Udio u tvrtci ima i britanski DJ Charlie Sloth.

Vrijedi spomenuti kako je popularnost tada 17-godišnjeg Charlieja poprilično narasla nakon incidenta s Hazardom te je na Twitteru povećao broj svojih pratitelja s 15 tisuća na ogromnih 100 tisuća.

Ovaj primjer jedan je od onih koji ilustriraju englesku strast za nogometom. Svijet je prije sedam godina brujao o mladom skupljaču lopti, a ispostavilo se kako se radi o sinu milijunaša koji ima biznis s alkoholnim pićem.

Kopirati
Drag cursor here to close