Slavlje na Pecari

Škripari priredili vatreni doček nogometašima Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 17. 04. 2016. u 21:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u derbiju 25. kola Premijer lige BiH slavio uvjerljivu pobjedu protiv tuzlanske Slobode (0:3) pred nekoliko tisuća gledatelja na Tušnju. Uvjerljivu pobjedu i važna tri boda za borbu za Europu malo tko je očekivao, a pogotovo na ovakav uvjerljiv način.

Autobus s nogometašima Širokog Brijega na Pecaru je stigao u 22.30 sati, a dočekali su ih najvjerniji navijači Škripari uz korteo, bakljadu i pjesmu. Vidno iznenađeni igrači zapjevali su navijačke pjesme, a druženje se nastavilo u prostorijama Kluba navijača Škripari.

Igrači i uprava Širokog Brijega pobjedu su posvetili predsjedniku Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatanu Miji Jeliću te navijačima Škriparima.

I jedni i drugi pozvali su sve navijače da u što većem broju dođu u srijedu na Pecaru kada Široki Brijeg od 17.30 sati igra uzvratni susret polufinala Kupa BiH protiv Radnika iz Bijeljine koji je slavio u prvoj utakmici 1:0.

Također, iz NK Široki Brijeg pohvalili su FK Slobodu na izuzetnom gostoprimstvu u gradu i na stadionu te su pohvalili domaće navijače koji su ih ispratili pljeskom na kraju utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close