Odobrena radna dozvola

Sjevernokorejac dobio pravo nastupa za Plemiće

''Korejac je od 1. listopada registriran kao naš igrač i napokon može konkurirati za neku od sljedećih utakmica'', rekao je Ivanković.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2017. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjeda u derbiju protiv Željezničara nije prošla bez cijene za mostarski Zrinjski. Drugo kolo zaredom jedan igrač izašao je ranije zbog ozljede. Protiv Čelika je to bio Toni Jović, a sada protiv Žejezničara Slobodan Jakovljević.

Na utakmici u Kupu u Siminom Hanu ozlijedio se Marin Galić, pa će Slišković i njegov stručni stožer biti neko vrijeme bez ove trojice igrača.

25-godišnji vezni igrač So Hyon-Uk na treningu HŠK Zrinjski

''Prvi trening imamo u srijedu tako da ćemo tek tada znati pravu težinu Jakovljevićeve ozljede. Zasad su to sve samo nepotvrđene informacije. Jović će sigurno pauzirati desetak dana, a bojim se da Galića nema na terenima do proljeća. Mario Barić opet je otišao u Zagreb zbog privatnih problema, a Pirić, Bilbija i Ćavar su s reprezentacijama. To je brojka od sedam igrača na koje ne možemo računati u pripremama za nastavak sezone. Desetkovani smo, ali idemo dalje'', kaže za Sporske novosti Sliškovićev pomoćnik Mario Ivanković.

Jedina dobra vijest za Zrinjski kada je igrački kadar u pitanju je to što je napokon stigla radna dozvola za nogometaša iz Sjeverne Koreje.

Hyon-Uk So u Zrinjskom je još od srpnja, marljivo trenira i davno je natjerao stručni stožer da za njegovo priključenje prvom timu daju zeleno svjetlo. No, problem je što je Hyon-Uk So nogometaš iz najzatvorenije zemlje svijeta i trebalo je puno vremena, ali i posla da se dobije potrebni ‘papir’.

''Korejac je od 1. listopada registriran kao naš igrač i napokon može konkurirati za neku od sljedećih utakmica'', dodao je Ivanković, pišu Sportske.

Kopirati
Drag cursor here to close