Kiks Rumunjske

Sjeverna Makedonija blizu baraža

Momčad Blagoja Milevskog odigrala je jednu od svojih najboljih utakmica u ovom ciklusu, a junak utakmice je bio Enis Bardhi igrač španjolskog Levantea. Bardhi je bio trostruki strijelac, a pratili su ga Trajkovski i Ristovski.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2021. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjerljivom pobjedom u Yerevanu, Sjeverna Makedonija je ostala u igri za drugo mjesto u skupini J. U vrlo važnoj utakmici, Makedonci su uzeli tri boda i sada imaju bod više od treće Rumunjske odnosno tri više upravo od Armenije kolo prije kraja.

Momčad Blagoja Milevskog odigrala je jednu od svojih najboljih utakmica u ovom ciklusu, a junak utakmice je bio Enis Bardhi igrač španjolskog Levantea. Bardhi je bio trostruki strijelac, a pratili su ga Trajkovski i Ristovski. Ovo je bila četvrta pobjeda Sjeverne Makedonije koja će tražiti priliku i mogućnost da eventualno poveže da nastupa na velikim takmičenjima nakon nastupa na posljednjem Europskom.

Svakako je Sjevernoj Makedoniji išao na ruku rezultat utakmice u Bukureštu, gdje su Rumunjska i Island odigrali samo 0:0.

S obzirom da u posljednjem susretu gostuju Liechtensteinu, Rumunji su propustili priliku da već večeras potvrde drugo mjesto u skupini. Island je totalno podbacio u ovom ciklusu, pa će za tri dana gostovati u Skopju kao momčad koja igra samo za prestiž.

Kopirati
Drag cursor here to close