Do 26. lipnja

Sjajna vijest za navijače Rođenih: Velež raspisao natječaj za izgradnju južne tribine

FK Velež je putem svoje službene stranice obavijestio da je natječaj za projekat izgradnje južne tribine otvoren.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Fudbalskog kluba Velež imaju veliki razlog za slavlje i optimizam, s obzirom da će njihov stadion dobiti još ljepši izgled.

FK Velež je putem svoje službene stranice obavijestio da je natječaj za projekat izgradnje južne tribine otvoren.

U ovoj objavi oni su pozvali sve zainteresirane da dostave svoje ponude u skladu sa naznačenim pravilima, a rok za dostavljanje ponude je 26. lipanj 2023. godine.


"U skladu sa odlukom Grada Mostara o dodjeli sredstava iz proračuna Grada Mostara Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da je natječaj za projekt izgradnje južne tribine na stadionu Rođeni otvoren, te pozivamo sve zainteresirane, a koji ispunjavaju tehničke i profesionalne kvalifikacijske uvjete propisane pozivom, da dostave svoje ponude u skladu sa naznačenim pravilima i propisima iz dokumenta koji se nalazi u prilogu.

Rok za dostavljanje ponude je 26. lipanj 2023. godine.

Klub će dostaviti na potpis izabranom ponuđaču Nacrt Ugovora i to nakon isteka roka od 15 (petnaest) dana, računajući od dana kada su svi ponuđači obavješteni o izboru najpovoljnije ponude", stoji u objavi Veleža uz prilog službenog poziva za izgradnju južne tribine'', navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close