Edinov gol, asistencija, izboren jedanaesterac

Sjajna partija Džeke, gol Vlašića

Kada su gosti iz Bologne poveli golom Lykogiannisa, vjerojatno niti u najgorim snovima nisu mogli očekivati da će doživjeti pravi debakl do kraja utakmice.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2022. u 02:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edin Džeko odigrao je jednu od svojih boljih partija u dresu Intera ove sezone. Napadač reprezentacije BiH je susret protiv Bologne zaključio s jednim postignutim golom, asistencijom i izborenim jedanaestercem.

Kada su gosti iz Bologne poveli golom Lykogiannisa, vjerojatno niti u najgorim snovima nisu mogli očekivati da će doživjeti pravi debakl do kraja utakmice. Već četiri minute kasnije bilo je 1:1, sjajan gol postiže Džeko. Do poluvremena su strijelci Dimarco i Martinez, pa se može reći kako je već tada pitanje pobjednika dobrim dijelom odlučeno. Dimarco je svoj drugi gol zabio na otvaranju drugog dijela, a onda su posao završili Calhanoglu s bijele točke i Gosens na asistenciju Džeke.

Novu je odličnu utakmicu u dresu Torina odigrao hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić, a njegova je momčad u 14. kolu Serie A na domaćem terenu svladala Sampdoriju 2:0.Vlašić je prvo upisao asistenciju u 29. minuti, kada je goste načeo Radonjić, dok je utakmica odlučena u 59. minuti. Tada je Vlašić leđima okrenut suparničkim vratima primio loptu, okrenuo se te s deset metara pogodio suprotni kut za 2:0.

Vlašića je hrvatski trener Ivan Jurić zamijenio u 90. minuti, a bio je ovo njegov četvrti prvenstveni pogodak ove sezone. Torino je trenutačno deveti na ljestvici. Nakon drugog gola Torina, crveni karton je dobio trener gostiju Dejan Stanković.

Fiorentina je na domaćem terenu svladala Salernitanu 2:1. Bonaventura je osigurao vodstvo domaćih koje će anulirati Dia nakon deset minuta igre u nastavku. Na kraju je joker Fiorentine bio Luka Jović.

On je ušao u 75.minuti, a onda je pet minuta kasnije zabio gol za 2:1. Gol Jovića je prvo poništen zbog offsidea, a onda je ipak VAR pomogao njemu i Fiorentini.

Giallorossi su na stadionu Mapei poveli u 80. minuti kada se u strijelce upisao Tammy Abraham, no tu je prednost anulirao napadač domaćih Andrea Pinamonti u 85. minuti pogotkom za konačnih 1:1. Ovaj remi nije najbolje legao Joséu Mourinhu.

Lecce je iznenadio Atalantu. Sva tri gola u ovom susretu su postignuta do 40. minute. Baschirotto i Di Francesco su uspjeli
u dvije minute postići po gol. Atalanta je preko Zapate u 40.minuti smanjila na 2:1, ali to je bilo sve od gostiju. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close