Pripreme

Širokobriježani s pet golova ispratili Mostarce

Sport / Nogomet | 20. 03. 2016. u 19:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesti pripremni nastup nogometaša 'Mladosti' pred početak nastavka natjecanja u Međužupanijskoj ligi bilo je ujedno i najbolje izdanje momčadi trenera Vlade Hrkaća - Duce u sklopu tekućih priprema, jer su 'Mladostaši' u Trening kampu Musa-Karačić' na Mostarskom blatu s visokih 5:0 pobijedili 'Lokomotivu' iz Mostara.

Uvodnih 20-tak minuta ovog dvoboja proteklo je više-manje u ispitivanju snaga, a potom se izrodila prva ozbiljnija situacija za gol i zahvaljujući Zoranu Skoki, 'Mladost' je povela s 1:0.

Pet minuta kasnije bilo je već 2:0, a među strijelce se upisao napadač Josip Bošnjak, te ujedno tim pogotkom postavio rezultat prvog poluvremena.

Otvaranje nastavka susreta također je proteklo u dominaciji domaćina, a igrala se 49. minuta kada Andro Hrkać postiže pravi eurogol za vodstvo od 3:0.

Nakon toga i gosti su po prvi put ozbiljnije zaprijetili na utakmici, međutim golovi su i dalje nastavili padati na suprotnoj strani terena, pa je tako u 62. minuti Josip Perko pogodio za 4:0, a Anton Mikulić u 84. minuti i za konačnih 5:0.

'Lokomotiva' je nastupila bez četiri-pet standardnih igrača, ali i domaćin bez svojih važnih karika kao što su Mateo Kovačić, Jadranko Sabljić, Petar Zovko, te braća Matej i Stipe Ćorić, no usprkos tome u današnjem nastupu njihov izostanak se nije previše osjetio i ako je suditi po ovom nastupu 'Mladost' je u nastavku sezone na odličnom putu da sačuva čelnu poziciju i samim time izbori plasman u Drugu ligu FBiH - Skupina Jug.

Kopirati
Drag cursor here to close