Nema vremena za kukanje

Širokobriježani "potpuno ispražnjeni" čekaju Zrinjski

Novu sezonu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine NK Široki Brijeg otvorit će velikim hercegovačkim derbijem protiv HŠK Zrinjski Mostar u nedjelju, 18. srpnja u 21 sat na Pecari.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2021. u 13:35 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon šokantnog ispadanja od albanskog viceprvaka Vllaznije, i psihički i fizički ispražnjeni, Širokobriježani se okreću hercegovačkom derbiju.

"Teško je prijeći s utakmice u Albaniji na veliki hercegovački derbi. Ipak, u ovom trenutku može biti i dobro što nam u goste dolazi momčad Zrinjskog. Imali smo i fizičko i psihihičko pražnjenje i zato je bitan taj motiv koji će sigurno dići momčad. Hercegovački derbi će motivirati igrači i izvući dodatni atom snage“, naglasio je Karačić i dodao kako očekuje „neizvjesnu, dobru utakmicu u kojoj će težiti pozitivnom rezultatu.

I vratar Dario Miškić smatra kako, unatoč svemu, nema puno vremena za žalovanje jer na Pecaru u pravo vrijeme dolazi kvalitetan protivnik.

"Možda je i bolje ovako, nema puno vremena za žalovanje, dolazi nam kvalitetan protivnik. Na Pecari nitko nije favorit protiv nas. Imamo dovoljno i snage i želje da utakmicu sa Zrinjskim riješimo na pozitivan način i vratimo se na pobjednički kolosijek“, poručio je Miškić.

Karačić je istaknuo kako je gledao neke prijateljske utakmice Zrinjskoga i uvjerio se kako je u pitanju potpuno drugačija momčad od one prošlosezonske, ali i momčad koju odlično predvodi Nemanja Bilbija.

"Zrinjski ima najboljeg igrača u ligi. Nemanja Bilbija kvaliteno predvodi njihovu momčad, postavlja se na terenu i njegova strast za pobjedom imponira. I on to potvrđuje iz utakmice u utakmicu. S njim ili bez njega, Zrinjski nije ista momčad“, istaknuo je Karačić.

Nedjeljni veliki hercegovački derbi sudit će Elvis Mujić iz Banovića, a izravan prijenos istoga omogućila je Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close