''Plavo-bijeli''

Širokobriježani na odmoru do 10. lipnja

Sport / Nogomet | 17. 05. 2016. u 12:24 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nogometašima Širokog Brijega su nešto više od tri tjedna odmora. Sezona u kojoj je ponovno izborena Europa okončana je tradicionalno, svetom misom za igrače, trenere i vodstvo u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu, a potom zakuskom u klupskom restoranu na Pecari.

Pripreme za novu sezonu započet će najvjerojatnije 10. lipnja, deset dana kasnije ''Plavo-bijeli'' će doznati i ime svog protivnika u prvom pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu, a prva utakmica na rasporedu je 30. lipnja.

Čestitka gradonačelnika

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević uputio je čestitku NK Široki Brijeg povodom osvajanja trećeg mjesta u Premijer ligi BiH i plasmana "Plavo-bijelih" u kvalifikacije za Europsku ligu.

"Članovima Uprave kluba, igračima i navijačima upućujem iskrene čestitke na osvojenom trećem mjestu i izborenim kvalifikacijama za Europsku ligu. Uspjeh kluba čini se mnogo većim imajući u vidu sve okolnosti kroz koje je klub prolazio u protekloj sezoni. Želim vam da u predstojećim europskim nastupima uspješno i na najbolji mogući način predstavljate klub i pronosite ime Grada Širokog Brijega diljem Europe", ističe se, između ostalog, u čestitki gradonačelnika Kraljevića Nogometnom klubu Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close