Pripremna utakmica

Širokobriješka Mladost u nedjelju s Veležom

Sport / Nogomet | 26. 02. 2016. u 12:29 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši širokobriješke Mladosti u sljedećih deset dana odigrat će tri pripremne utakmice i to protiv nevesinjskog Veleža, čitlučkog Brotnja te livanjske Kamešnice.

Nakon tri uvodne pripremne utakmice u sklopu kojih su ostvareni pobjeda 1:0 protiv Mostara, remi 0:0 s Bunom, te poraz 0:2 od Posušja, Mladostaši svoju četvrtu pripremnu utakmicu igraju u nedjelju, 28. veljače (14.00 sati), u Trening kampu "Musa-Karačić" na Mostarskom blatu, a suparnik je Velež iz Nevesinja, član Druge lige Republike Srpske.

Mladost 5. ožujka gostuje kod Brotnja na Barama i to će ujedno Čitlučanima biti generalna proba pred nastavak orvenstva, odnosno susret s Troglavom iz Livna na istom stadionu i njihov pohod na Prvu ligu Federacije BiH, dok već dan kasnije Mladost u Trening kampu "Musa-Karačić" dočekuje Kamešnicu iz Podhuma, također člana Druge lige FBiH, pa će tako i njima susret protiv Mladosti biti generalna proba pred nastavak sezone, a što se tiče Kamešnice oni na startu proljetne polusezone svoje lige igraju s vodećim Tomislavom.

Struka širokobriješkog kluba će na tim utakmicama igrati u kombiniranim sastavima što je i logično s obzirom da se dvije utakmice igraju u razmaku od svega dva dana i to će ujedno biti najbolja moguća provjera za veći broj igrača koji se nalaze u kadru prve momčadi kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close