Druga uzastopna pobjeda

Široki uvjerljiv protiv Krupe

Sport / Nogomet | 21. 08. 2016. u 20:06 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega su u 6. kolu Premijer lige BiH upisali drugu uzastopnu pobjedu, ovoga put na Pecari svladali su debitanta u ligi Krupu 3:1

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše uzbuđenja, igralo se uglavnom na sredini terena, a u posljednjih 15 minuta prvog dijela ''Plavo-bijeli'' su konstantno pritiskali protivnička vrata, no mreža se nije tresla.

U nastavku susreta dosta konkretnija igra domaćih, a na prvi pogodak čekalo se do 61. minute. Sesar je izveo slobodan udarac s lijeve strane, lopta dolazi do Barabana čiji udarac brani vratar Ilić, a odbijanac isti igrač šalje na drugu stativu gdje je nečuvan ostao stoper Slavko Bralić čiji se udarac glavom odbio od grede te završio u mreži Ilića.

Osam minuta kasnije Široki Brijeg je udvostručio vodstvo. Stipo Marković ubacio je loptu s lijeve strane, a najbolji strijelac ''Plavo-bijelih'' u ovoj sezoni, Ivan Baraban pogađa za 2:0.

Točku na ''i'' u 86. minuti postavio je rezervni igrač Stefan Barić koji je udarcem s distance iznenadio vratara Ilića.

Ipak, gosti su u 93. minuti iz prekida postigli počasni pogodak, a glavom je precizan bio Irfan Jašarević.

Dvije minute prije kraja susreta trener Karačić dao je priliku Mateu Mariću kojeg je priključio pred ovu utakmicu iz juniorske momčadi.

U sedmom kolu Široki Brijeg gostuje u Doboj-Kaknju kod Mladosti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close