0:4

Široki se obrukao protiv Croatije iz Zmijavaca!

Sport / Nogomet | 09. 11. 2016. u 15:42 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega propisno su se obrukali izgubivši od Croatije iz Zmijavaca 0:4 u drugoj polufinalnoj utakmici 17. Memorijalnog turnira Gojko Šušak.

Devetoplasirana momčad 3. Hrvatske nogometne lige očitala je lekciju kombiniranoj momčadi Širokog Brijega u kojoj je, između ostalih, igralo i pet juniora.

U 12. minuti Ante Ćapin pogađa za vodstvo Croatije. U 24. minuti Široki Brijeg je već gubio 2:0 i imao igrača manje. Junior Toni Nikić srušio je u kaznenom prostoru Tomislava Mrkonjića koji je iz jedanaesterca udvostručio vodstvo.

Do kraja poluvremena Široki je ostao s dva igrača manje! U 38. minuti iskusni Josip Barišić dobio je drugi žuti karton zbog oštrog prekršaja.

Na samom otvaranju drugog dijela susreta, gosti iz Zmijavaca poveli su 3:0. Igrala se 49. minuta, a Mrkonjić je ponovno zatresao mrežu Luke Bilobrka iz jedanaesterca.

U 73. minuti totalni debakl - Ivan Todorić nakon solo akcije zabio za nevjerojatnih 4:0!

U prvom polufinalnom susretu vinkovačka Cibalija pobijedila je 2:1 opuzenski Neretvanac. Široki će tako u četvrtak u 12.00 sati igrati za treće mjesto protiv Neretvanca, a u finalu od 14.00 sati sastat će se Cibalija i Croatia iz Zmijavaca.

Iako je prethodno najavljeno da će se današnja utakmica Širokog i Croatije te finalna igrati na stadionu Pecara, obje današnje utakmice odigrane su u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu. Također, utakmica za treće mjesto kao i finale igrat će se u spomenutom kampu.

CROATIA: Vugdelija, Šalinović, Brnadić, Šabić, Ćapin, Mrkonjić, Vuković, Šaravanja, Begić, Gudelj, Todorić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Brekalo, Nikić, Ćorluka, Barišić, Plazonić, Marić, Repić, Crnov, Baraban, Jurić. (Soldo, Kožul, Sesar, Miličević, Vukoja, Marković, Ivanković)

Kopirati
Drag cursor here to close