5:1

Široki razbio Olimpic, hat-trick Luke Menala

Sport / Nogomet | 02. 04. 2017. u 18:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega s uvjerljivih 5:1 slavili su protiv Olimpica u susretu prvog kola Lige za ostanak igranom na Pecari. Bila je to prva prvenstvena pobjeda ''Plavo-bijelih'' u proljetnom dijelu sezone.

Za razliku od utakmice prije dva tjedna na Pecari, kada su ove momčadi odigrale blijedih 0:0, Široki je večeras izgledao puno konkretnije i razigranije te je u potpunosti nadigrao sarajevsku momčad zakucavši je na dno ljestvice.

Na prvi pogodak čekalo se do 21. minute kada je nakon odličnog proigravanja Ivana Krstanovića mladi Luka Menalo izašao sam pred vratara Bandovića, prebacio ga i pogodio za 1:0 te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

Na otvaranju drugog dijela susreta Široki je udvostručio prednost. U 47. minuti debitant Ivan Milićević je presjekao loptu i uposlio Damira Zlomislića koji snažnim udarcem s vrha šesnaesterca loptu šalje pod gredu Bandovićevih vrata.

U 58. minuti Adnan Osmanović smanjio je zaostatak gostiju. Svega tri minute kasnije Luka Menalo postiže svoj drugi pogodak na utakmici nakon što ga je odlično proigrao Damir Zlomislić.

U 78. minuti ponovno je Zlomislić sjajno proigrao Mateja Sivrića koji matira Bandovića za 4:1. Konačnih 5:1 svojim hat-trickom postavio je Luka Menalo u 88. minuti.

U drugom kolu, koje je na rasporedu 5. travnja, Široki Brijeg na Pecari dočekuje Mladost iz Doboj-Kaknja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close