Na Tušnju ''pala'' Sloboda

Široki preko jedanaesteraca prošao u četvrtfinale Kupa BiH

Momčad s Pecare preko jedanaesteraca se plasirala u četvrtfinale Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2018. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega plasirali su se u četvrtfinale Kupa BiH nakon što su u Tuzli preko jedanaesteraca (4:5) slavili protiv Slobode. U regularnih 90 minuta rezultat je glasio 1:1.

Sloboda je došla u vodstvo već u 8. minuti kada je veliku grešku gostujuće obrane iskoristio Vidović koji je pogodio za 1:0.

''Plavo-bijeli'' su u 17. minuti preko Marina Popovića došli do izjednačenja (1:1) te se rezultat nije mijenjao do kraja nakon čega se pristupilo izvođenju jedanaesteraca s obzirom da se u ovoj fazi natjecanja igra samo jedna utakmica.

Video: Snimka utakmice FK Sloboda - NK Široki Brijeg

Prvi jedanaesterac za Slobodbu izveo je Vidović, ali je pogodio gredu. S druge strane Eliomar je pogodio i doveo Široki u prednost od 1:0. Alispahić je poravnao na 1:1, ali Perković pogađa potom za 1:2. Odgovornost za Slobodu preuzeo je Baraban koji je izjednačio na 2:2.

Kovačić zatim pogađa za 2:3, no odmah Smajić poravnava na 3:3. Sljedeći izvođač za Široki bio je kapetan Dino Ćorić koji je pogodio za 3:4, ali Ignjatović je onda bio siguran za Slobodu za 4:4. Odlučujući jedanaesterac za goste izveo je Jurić koji je pogodio za 5:4 i tako odveo Široki u četvrtfinale.

Kopirati
Drag cursor here to close