90 minuta od cilja

Široki pred Bijeljinu: "Idemo mi napraviti svoj dio posla"

Široki Brijeg u Bijeljini igra utakmicu koja mu može donijeti plasman u Europu.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2021. u 13:18 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je ove sezone imao uspona i padova, ali ako pobijedi Radnik u nedjelju sve što je bilo moći će ostvariti svoj cilj, osim ako mu se ne poklope rezultati na jedini način na koji mođe ispasti i s pobjedom.

“Pred nama je posljednjih 90 minuta u ovoj sezoni. U odličnom ozračju idemo u Bijeljini i u nedjelju ćemo isključivo gledati sebe. Iako za protivnika imamo rasterećenu momčad, ne očekujem nimalo lagano utakmicu. Naš je cilj pobijediti. Od svojih igrača tražim kvalitetniju igru u polju nego u prošloj utakmici“, rekao je Karačić okupljenim novinarima.

Karačić je naglasio kako od svojih igrača traži maksimalnu koncentraciju i zalaganje za osvajanje važnih bodova.

“Svaka utakmica protiv protivnika koji je rasterećen može otići u pogrešnom smjeru. Zato je zadatak nas iz stručnog stožera bio napraviti ozračje i motivirati igrače za posljednjih 90 minuta borbe. Svi smo svjesni težine utakmice. Vjerujem kako će momčad reagirati na najbolji način, skupiti potrebnu energiju i izboriti svoj cilj”, naglasio je Karačić, prenosi službena klupska stranica.

Momčadi s Pecare gotovo cijela sezona je stala u posljednjih 90 minuta. Na čelu dosta pomlađene momčadi je iskusni kapetan Božo Musa koji vjeruje u konačni uspjeh.

“Svojim angažmanom na treninzima i utakmicama pokazali smo svoju kvalitetu i zasluženo smo u ovoj poziciji. U Bijeljini ćemo se bacati na glavu za svaku loptu, ako treba i krvavih koljena napustiti teren, ali idemo sve napraviti za pobjedu i tri boda”, istaknuo je Musa, koji se ne opterećuje kalkulacijama po kojima Široki može biti i šesti ako Velež odigra neriješeno.

“Što će biti na drugim terenima nije u našoj domeni. Idemo odraditi svoj posao s vjerom u najbolje. Zato moram reći kako mi je čast predvoditi ovu momčad i svima nama bi puno značio izlazak u Europu, a poglavito mladim suigračima koji su tek na početcima svojih karijera“, dodao je Musa.

Utakmicu u Bijeljini sudit će Admir Šehović iz Sarajeva uz izravan TV prijenos na kanalu Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close