Nesretan poraz u Banja Luci

Široki opet izgubio u 90. minuti

Zanimljivo, posljednja dva prvenstvena susreta momčad s Pecare je izgubila primivši pogodak u 90. minuti.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2017. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Borca slavili su protiv Širokog Brijega s 2:1 u derbi susretu 18. kola Premijer lige BiH,ujedno i posljednjem ovogodišnjem, igranom na teškom terenu stadiona u Banja Luci.

Bio je ovo četvrti uzastopni poraz Širokog računajući i dvije utakmice Kupa te drugi uzastopni prvenstveni. Zanimljivo, posljednja dva prvenstvena susreta momčad s Pecare je izgubila primivši pogodak u 90. minuti.

Domaćin dolazi u vodstvo preko Gorana Galešića u 29. minuti. Prije pogotka utakmica je bila prekinuta na 15 minuta nakon što su domaći navijači grudama snijega gađali suca Zorana Grbića koji je prekinuo susret te je policija ispraznila istočnu tribinu.

Na samom otvaranju drugog dijela susreta, točnije u 48. minuti, Wagner Santos Lago postiže svoj 122. premijerligaski pogodak i poravnava rezultat na asistenciju Ivana Barabana.

Do kraja susreta Borac je bio bolja momčad i konstantno je vršio pritisak na vrata Širokog što im se i isplatilo u 90. minuti kada je loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom poslao Josip Barišić.

Kopirati
Drag cursor here to close