3:1

Široki lako s Veležom: Na dresovima osvanuo logo novog generalnog sponzora

Sport / Nogomet | 11. 02. 2017. u 16:47 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je lako došao do pobjede u šestoj provjeri protiv federalnog prvoligaša Veleža, a koja je, s obzirom na stvorene prigode, mogla biti izražena i još uvjerljivijim omjerom. Ono najzanimljivije na utakmici zbilo se u prvih 26 minuta, kada su postignuta sva četiri zgoditka.

"Plavo-bijeli" su do vodstva došli već u 7. minuti. Sesar je glavom spustio lijepo za Krstanovića kojega vratar Rahimić ruši, a sudac Jelić pokazuje na ''bijelu točku''. Napadač Širokog je bio prezican za 1:0.

Desetak minuta kasnije katastrofalno je pogriješio Pandža u pokušaju vraćanja lopte do Bilobrka, gosti to koriste i preko Mujezinovića poravnavaju na 1:1 u 18. minuti.

Do novog vodstva Široki dolazi u 25. minuti. Čabraja je ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, nije najbolje reagirala obrana Veleža, Barišić je ostao sam na sedam-osam metara i "zakucao" pod gredu za 2:1. Samo minutu kasnije još jedan pogodak u mreži iza leđa Rahimića. Na prvu vratnicu je iz kornera ubacio Čabraja, pravodoban je bio Krstanović, reagirao bolje od obrambenih igrača Mostaraca i pogodio za 3:1.

Zanimljivo, prvi put nakon 1998. godine s dresa Širokog Brijega uklonjen je logo tvrtke Mepas, dosadašnjeg glavnog sponzora, po kojem su dresovi kluba s Pecare bili prepoznatljivi. Na tome mjestu sada se nalazi logo novog generalnog sponzora tvrtke Feal koji je, doznajemo iz kluba, potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor.

Igrači Širokog Brijega u nastavku sezone igrat će u novoj garnituri dresova.

Kopirati
Drag cursor here to close