pobjeda vodi u EL

Široki ima meč loptu za Europu

Sport / Nogomet | 13. 05. 2016. u 11:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je do prije par tjedana bio u vrlo nezavidnom položaju, no zahvaljujući kiskevima svojih konkurenata, momčad Slavena Muse dobila je meč loptu za plasman u Europu.

Široki će je iskoristiti ako u nedjelju pobijedi Radnik i vratit će se u europska natjecanja nakon jedne sezone pauze.

''Pobijedili smo Radnika u Kupu na Pecari, pokazali da smo bolja momčad i bez obzira u kojem sastavu gosti u nedjelju nastupe, u najjačem ili pak odmarajući glavne adute za Slobodu, uvjeren sam u još jednu našu pobjedu, osvajanje sva tri boda i plasman u Europu'', kazao je Musa uoči ove utakmice.

Slično razmišlja i kapetan Wagner koji je u prošlom kolu Drini zabio svoj prvi pogodak u drugom dijelu sezone.

''Nije bitno tko u nedjelju zabije, hoće li to biti moj 111. gol u Premier ligi ili će strijelac biti netko drugi. Najvažnije je, dakako, da u utakmici koja je za nas 'biti ili ne biti' po pitanju plasmana u Europu budemo pravi i osvojim sva tri boda te da na kraju zajedno s našim vjernim navijačima na Pecari proslavimo još jedan plasman Širokog u europska natjecanja', ističe Wagner, prenosi službena stranica NK Široki Brijeg.

Musa će imati na raspolaganju sve igrače osim od ranije ozlijeđenih Bralića i Barabana, a susret se, kao i sve ostale utakmice 30. kola, igra u nedjelju u 17 sati na stadionu Pecara.

Parovi 30. kola (nedjelja, 17.00)
Travnik – Drina
Sarajevo – Olimpic
Široki Brijeg – Radnik
Slavija – Željezničar
Rudar – Velež
Zrinjski – Sloboda
Borac – Vitez
Čelik - Mladost

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close