Olimpik na Pecari

Široki Brijeg želi držati korak za Sarajevom

U 23. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad NK Široki Brijeg na Pecari dočekuje momčad FK Olimpik Sarajevo u nedjelju u 17 sati.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2021. u 14:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Olimpik igrat će u nedjelju jedini susret 23. kola koji neće prenositi TV kamere, ali bit će ovo sudar dvaju ekipa koje su u odličnoj formi. U prošlom kolu Široki je na istom mjestu pobijedio Sarajevo, a Olimpik na Grbavici Željezničar. 

“Kvalitetno smo se regenerirali nakon pobjede u derbiju protiv FK Sarajevo. U momčadi vlada sjajno ozračje, motiva ne nedostaje i tako se i pripremamo. Dolazi nam neugodan, dobar protivnik, ali naša je računica jasna - želimo pobjedom otići na prvenstvenu stanku”,  istaknuo je trener Toni Karačić, prenosi službena stranica Širokog. 

Slično mišljenje dijeli i iskusni branič Jure Obšivač koji vidi momčadski duh kao veliku prednost momčadi s Pecare. 

“Igramo kao prava momčad, izgaramo jedni za druge i ne vidim razloga da tako i ne nastavimo. Iako je Olimpik neugodan suparnik, znamo svoje kvalitete te, ako budemo igrali svoju igru, pobjeda neće izostati”, smatra Obšivač, dodavši kako bi rani gol uvelike olakšao posao.

“Ako ih prije "načmemo", vjerojatno bi si olakšali posao. Ipak, kako god bilo, najbitnije je osvojiti nova tri boda. Ova pobjeda bi nam puno značila”, dodao je Obšivač. 

U nedjeljnom dvoboju Karačić neće moći računati na suspendirane Zvonimira Begića i Stipu Jurića te ozlijeđenog Josipa Majića. Ipak, dobra je vijest za domaće da su se u trenažni proces vratili Mateusz Zachara i Božo Musa i oni bi mogli biti u konkurenciji za utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close