Široki i dalje u Bijeljini

Široki Brijeg opet s Radnikom, Mujan se vraća, Begić ozbilnije ozlijeđen

Široki Brijeg je u nedjelju pobijedio Radnik u BIjeljini s 2:1, a iste ekipe sastaju se ponovno u srijedu, ovaj put u Kupu.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2021. u 17:12 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković kaže kako je raspoloženje u ekipi odlično nakon pobjede nad Radnikom i dobro odigrane utakmice.

"Dosta smo se energetski potrošili, što zbog stila igre, što zbog terena koji je bio težak. Nadam se da ćemo se do srijede uspjeti oporaviti i opet prikazati dobru igru i ostvariti prolazak u Kupu. Na put smo poveli sve igrače, tako da imamo prostora za rotacije u momčadi. Vidjet ćemo još danas i sutra kakvo će biti stanje s igračima koji osjećaju posljedice protekle utakmice, pa ćemo u skladu s tim i donijeti odluku tko će započeti utakmicu u srijedu", kazao je Ivanković za Fenu.

Naglasio je kako očekuje drugačiju utakmicu protiv Radnika nego što je to bilo u prvenstvu.

"Dobro smo skautirali Radnik i prije ove utakmice, a nakon nedjelje imamo još potpuniju sliku o načinu na koji igraju. Međutim, očekujem malo drugačiju utakmicu u srijedu, jer će sigurno i kod nas i kod njih biti određenih promjena u sastavu i sustavu igre", dodao je.

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje Tonćija Mujana koji je izostao u prvenstvu zbog viroze.

"Tonći se jučer pridružio momčadi, odradit će danas i sutra planirane treninge i sigurno dobiti određenu minutažu u Kupu".

Dotaknuo se i Zvonimira Begića koji je u susretu s Radnikom u prvenstvu zadobio ozljedu i napustio teren.

"Zvonimir Begić je tip igrača koji je teško zamjenjiv, bio je jedan od najvažnijih kotačića u našoj igri. Svi smo tužni zbog toga što je zadobio neugodnu ozljedu. Otputovao je jučer natrag u Široki Brijeg i nakon pretraga ćemo točno znati koji je stupanj ozljede u pitanju i koliko će dugo biti izvan terena. Svi skupa se nadamo da to neće biti neka duža pauza i da će što prije biti u konkurenciji za utakmice", zaključio je Ivanković.

Utakmica osmine finala Kupa BiH između FK Radnik Bijeljina i NK Široki Brijeg igra se u srijedu, 27. listopada, s početkom u 14,30 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Kopirati
Drag cursor here to close