zaplakao od sreće

Siniša Mihajlović se nakon 25 godina vratio u rodno Borovo

Sport / Nogomet | 23. 12. 2015. u 11:48 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši srpski nogometaš, a sada trener, Siniša Mihajlović poslije 25 godina posjetio je rodno Borovo koje je zbog rata u Hrvatskoj napustio 1991. godine, prenosi Kurir.

List je objavio fotografije Mihajlovića ispred rodne kuće, iz njegove Osnovne škole, ali i sa terena FK Borovo na kojem je napravio prve nogometne korake.

Kako se navodi, Mihajlović nije mogao sakriti suze, a zaplakali su i njegov rođeni brat Dražen i kum, također bivši nogometaš Miroslav Tanjga, koji su mu pravili društvo.

Mihajlović se na prvi odlazak u rodno mjesto poslije 25 godina odlučio, kako navodi Kurir, nakon što je tri noći uzastopno sanjao mjesto u kojem je proveo djetinjstvo.

MIhajlović je iz Borova prvo došao u Novi Sad, gdje je igrao za Vojvodinu, prije nego što je prešao u Crvenu zvezdu, sa kojom je 1991. godine postao prvak Europe i svijeta.

Od 1992. godine je u Italiji, gdje je igrao za Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, a potom je započeo trenersku karijeru, prvo kao asistent Roberta Mancinija u Interu, a zatim je radio u Bologni, Cataniji, Fiorentini i Sampdoriji, prije nego što je ovog ljeta preuzeo Milan.

Bio je i izbornik Srbije u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Kopirati
Drag cursor here to close