Optužbe su ozbiljne

Legendarni Cannigia mora na sud

Sada Nannis tereti Caniggju da ju je silovao i zaprijetio da će je ubiti u hotelskoj sobi u svibnju 2018.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2022. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni argentinski igrač, Claudio Caniggia pojavio se na sudu u Argentini zbog optužbi za seksualno zlostavljanje njegove bivše supruge. Claudio Caniggia bio je u braku sa Marianom Nannis od 1988. godine, a par je imao troje djece prije nego što su se rastali 2019. godine.

Prije razvoda Marian je Claudija optužila da živi s narkomankom (manekenka Sofia Bonelli) i da se zajedno drogiraju, pa je Caniggia morao u bolnicu na tesitiranje na narkotike. Istovremeno ga je optužila da ju je jednom tako pretukao nakon čega je pobacila.

"Kad me gurnuo na automobil, bila sam dva i pol mjeseca trudna. Idući dan bila sam na masaži kad mi je samo počela teći krv. Odjurila sam u bolnicu i doznala da sam imala spontani pobačaj. Kad sam mu to rekla, napao me da sam samo jedna od onih "kujica" koje vole glumiti žrtvu. A on mi je ubio dijete"

Sada Nannis tereti Caniggju da ju je silovao i zaprijetio da će je ubiti u hotelskoj sobi u svibnju 2018.

Tužitelj Carlos Velarde rekao je na sudu:

"Caniggia je namjeravao imati seksualne odnose sa svojom tadašnjom suprugom Marianom Nannis. Ali kad je ona to odbila, zaprijetio joj je da će je ubiti te je udario šakom.Na njenu konstataciju da će pozvati policiju, navodno je Claudio rekao kako ima prijatelja u policiji i kako će on to sve srediti. Tužitelj tvrdi kako sve dogodilo poslije jednog povratka sa neke svadbe i da je Claudijo u povratku vozio strašno brzo, te je usput udarao Marian. Na sudu je svjedočila i jedna od prijateljica Marian Nannis koja je potvrdila kako joj je ona pokazala modrice na rukama.

U međuvremenu je Caniggia opovrgnuo optužbe svoje bivše supruge, te je najavio kako će pokrenuti tužbu zbog njenih lažnih izjava i izmišljenjih priča.

Kopirati
Drag cursor here to close