otpisan

Simeunović: Marinović me ponizio, sve je počelo u Armeniji!

Sport / Nogomet | 11. 12. 2015. u 18:30 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čim je završio ovaj dio sezone Zrinjski je objavio kako je raskinuo ugovore s dvojicom igrača, Denijem Simeunovićem i Tinom Karamatićem.

Simeunović je u sezoni kada je Zrinjski bio prvak igrao jednu od važnijih uloga, no prošle i pogotovo ove sezone pao je u drugi plan.

'Zrinjski mi je okrenuo leđa preko noći, prvenstveno mislim na trenera Vinka Marinovića i neshvatljivo mi je da igrač koji je osvojio titulu sa Zrinjskim ove sezone ne može odigrati niti jednu minutu u prvenstvu. Negdje je morao postojati problem", kazao je ovaj krilni igrač za portal SportSport te nastavio.

"Zadnja utakmica bila je u Armeniji, a nakon poluvremena Marinović me izvadio iz igre i rekao mi je da sam bio najgori na terenu. Svatko ima svoju priču, moja govori da u toj utakmici nijedan igrač nije bio na visokom nivou i jedini sam ja skupo platio to sve. Pokušavao sam riješiti problem na sve načine, ali sam dobivao samo odgovore da ću dobiti priliku."

Simeunović smatra da je od strane Marinovića ponižen, jer je putovao na utakmice kao 19 igrač i obično završavao na tribinama.

"Čovjek me stavi na tribine i čeka da napravim neku gluposti kako bi dobio kaznu. Međutim, rekao sam sebi da to ne smijem napraviti i nisam. Ponižen sam, ružno je kada vas tako tretiraju", rekao je Simeunović za SportSport, dodavši kako neće imati problema s pronalaskom nove sredine jer mu se javilo 'nekoliko klubova iz Hrvatske i BiH'.

Kopirati
Drag cursor here to close