pogodio "svojima"

Simeunović: Bio sam jako motiviran protiv Zrinjskog

Sport / Nogomet | 01. 03. 2016. u 11:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dojučerašnji igrač Zrinjskog Deni Simeunović dobio je velike zvižduke domaćih navijača kada je na stadion pod Bijelim brijegom ušao u dresu Sarajeva.

No, 24-godišnji krilni igrač odgovorio je na terenu – postigavši vodeći pogodak na utakmici, svoj prvijenac za Sarajevo.

'Na ružan način sam otišao iz Zrinjskog, što nisam zaslužio i atmosfera je bila neugodna za mene, no postigao sam gol i na taj način dao svoj odgovor. Mogu reći da sam prije svega jako zahvalan FK Sarajevo i šefu Miodragu Ješiću, što su pokazali da vjeruju u mene i moje kvalitete, a ja mogu kako klubu, tako i navijačima, obećati da ću davati sve od sebe u dresu Sarajeva", istakao je Simeunović, prenosi portal SportSport.

'Što se mene osobno tiče, drago mi je što sam se vratio na stadion na kojem sa odigrao mnoštvo utakmica i sretan sam što sam uspio postići gol u svom debiju u dresu Sarajeva. Nije manjkalo motivacije kod mene i još jednom mogu samo reći da sam sretan zbog gola', dodao je Simeunović, koji je burno proslavio pogodak bivšem klubu.

'Ostaje žal što se nismo iz Mostara vratili sa punim plijenom. Bili smo bolji protivnik, bliži pobjedi, ali su nas greške koštale tri boda. Sve u svemu, djelomično smo zadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu, koja nam daje za pravo da se nadamo uspješnom proljeću'.

Kopirati
Drag cursor here to close